The best media in the world?

Together with my near-namesake, Rasmus Helles, I’ve written an op-ed in Berlingske on media trends and media policy in Denmark, arguing we need to support not only content production and diverse provision, but also broad reach in the population if we are to continue to have some of the best media in the world.

Uanset om du læser denne kronik i avisen, på nettet, eller fordi nogen har delt den med dig via Facebook, så tilhører du sandsynligvis den mest overforkælede mediemålgruppe i verdenshistorien. Selv om avisoplagene falder, TV- og radiokanalerne presses af konkurrencen om vores opmærksomhed, redaktionelle satsninger på internettet har svært ved at løbe rundt, og internationale giganter som Google sluger store dele af annoncemarkedet, så har de veluddannede, velhavende byboere over 30 stadig flere medieprodukter at vælge imellem. Men medierne producerer ikke kun indhold til os som individuelle forbrugere. De spiller også en bred demokratisk rolle, der vedrører os alle som medborgere – og selv om Danmark stadig har nogle af verdens bedste medier, er den rolle i dag truet.

The whole thing is here.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s